#21 Stuklijsten verwijderen

Tip #21 | Stuklijsten in één keer verwijderen in SAP Business One 10.0

18-05-2021

In SAP Business One 10.0 kunt u nu meerdere stuklijsten in één keer verwijderen.

LET OP! Dit is ON-OMKEERBAAR. Eenmaal verwijderd, kunt u de informatie NIET terughalen 

Wilt u uw database opschonen en stuklijsten verwijderen? Ga daarvoor naar productie, klik op stuklijstbeheer en kies, in het dropdown menu bij managementtaak, voor – kop stuklijst verwijderen-

Selecteer deze en geef de juiste parameters voor uw actie in. In het voorbeeld filteren we op een artikelgroep en selecteren we servers. Wanneer u hier op ok klikt, krijgt u alle stuklijsten te zien die onder de artikelgroep vallen.

Selecteer nu de stuklijsten die u wilt verwijderen. In het voorbeeld zijn het twee stuklijsten die in één keer verwijderd worden.

Wanneer u op ok klikt, krijgt u de vraag of u de stuklijst(en) echt wilt verwijderen.

Let op! U kunt uw actie niet ongedaan maken. Wanneer u bevestigt (klik op ok) worden de stuklijsten definitief verwijderd.

Als u terugkeert naar stuklijstbeheer, ziet u dat de verwijderde stuklijsten niet langer onderdeel zijn van de artikelgroep.

SAP Business One

SAP Business One beschikt standaard over de modules: Financieel, Verkoop, Inkoop, Voorraadbeheer, Service, Productie en Project management.

Daarnaast ondersteunt het moeiteloos nieuwe innovaties op het gebied van Business Intelligence (BI), Big Data, Machine Learning en Internet of Things (IoT).

Hands on SAP Business One training

Is er binnen uw organisatie behoefte om de kennis over het systeem op te frissen of boosten? Boek dan onze basis training SAP Business One voor uw medewerkers.

Tijdens een intensieve cursusdag (8 uur) worden alle basishandelingen en functies behandeld. Uw users zullen hierna efficiënter werken en het gebruikersplezier neemt toe.