SAP Subsidairy roll-out

SAP Supsidairy Roll-out

Uw bedrijf groeit en u heeft nieuwe vestigingen in verschillende landen. Nu wordt uw dochteronderneming op IT-gebied geïntegreerd in het moederbedrijf.

Onze filosofie is om u te voorzien van een wereldwijd systeem dat geen afhankelijkheden creëert en uw dochteronderneming ondersteunt in haar activiteiten, maar het beleid van het moederbedrijf volgt.

plan vrijblijvend een afspraak

H E T   S U B S I D I A R Y   C O N C E P T   V A N   S A P

Internationale SAP Roll-outs

De integratie van dochterondernemingen voor SAP oplossingen is een krachtig concept voor de realisatie van de meest succesvolle uitrol scenario’s van wereldwijde ERP projecten. Grotere organisaties, die op het hoofdkantoor met SAP werken, hebben vaak specifieke behoefte om te koppelen met en samenwerken met mensen op andere locaties. Nevenvestigingen zoals bijkantoren en fabrieken. Deze nevenvestigingen of andere kleinere organisaties kunnen op SAP Business One werken waarmee eenvoudig koppelingen gerealiseerd kunnen worden naar hun hoofdkantoor. Het hoofdkantoor waar wordt gewerkt met bepaalde onderdelen van SAP Business Suite.
Domani_subsidiary_landing
eco systeem sap business one

VOLLEDIGE INTEGRATIE

SAP Business One en SAP Business ByDesign integratie voor SAP NetWeaver is de integratie oplossing voor nevenvestigingen, welke wordt aangeboden door SAP, zodat snel een krachtige integratie tussen SAP Business Suite en SAP Business One als ook SAP Business ByDesign gerealiseerd kan worden. Bijvoorbeeld, de volgende bedrijfsscenario’s worden standaard beschikbaar gesteld om SAP Business One en SAP Business ByDesign met het hoofdkantoor te koppelen: stamdata synchronisatie, Intercompany processen, liquiditeitsvoorspellingen, In House Cash en financiële consolidatie.

Domani Business Solutions heeft als Gold Partner van SAP veel ervaring met internationale subsidiary roll-outs. SAP biedt u vlekkeloze integratie voor uw SAP Business One en SAP Business ByDesign applicaties op uw (wereldwijde) lokale vestigingen met uw SAP applicaties op uw hoofdkantoor. Hierdoor bent u in staat op eenvoudige wijze uw gehele organisatie onderling te verbinden waardoor uw inzicht wordt verbeterd en de kosten verlaagd worden.

plan vrijblijvend een afspraak

75% van de Domani klanten werkt

INTERNATIONAAL!

Domani Business Solutions, Specialist in SAP ERP software implementatie

Domani Business Solutions is een dynamische ICT-partner voor bedrijven in uiteenlopende branches en is gespecialiseerd in o.a. het implementeren van SAP Business One, SAP Business byDesign, SAP Cloud for Customer en SAP S/4 HANA. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala aan IT- diensten op het gebied van infrastructuur, hosting en beheer. Met deze volledige suite aan SAP oplossingen en additionele dienstverlening bieden wij onze klanten een hoogwaardige service, zowel nationaal als ook internationaal.

Meer over ons

Door met onze klanten mee te denken, bieden wij toegevoegde waarde in het MKB en bij internationale roll- outs in de vorm van inzicht in de organisatie en verbetering van de dienstverlening van onze klanten.

Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt!

Dat Domani Business Solutions om haar inzet bij en met klanten ook door SAP gewaardeerd wordt moge blijken uit de vele Awards welke wij de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Een kleine greep hieruit: de Gold SAP Quality Award – Innovatie, Hoogste SAP klanttevredenheid Award, SAP Partner van het Jaar Award, de Beste SAP Innovatie Partner Award en de Beste SAP HANA Partner Award.

C O N S U M E R I N S I G H T S

Succesverhalen

Een greep uit onze referenties

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.