HET SUBSIDIARY CONCEPT VAN SAP

powered by Domani BS

De integratie van dochterondernemingen voor SAP oplossingen is een krachtig concept voor de realisatie van de meest succesvolle uitrol scenario’s van wereldwijde ERP projecten. Grotere organisaties, die op het hoofdkantoor met SAP werken, hebben vaak specifieke behoefte om te koppelen met en samenwerken met mensen op andere locaties. Nevenvestigingen zoals bijkantoren en fabrieken. Deze nevenvestigingen of andere kleinere organisaties kunnen op SAP Business One werken waarmee eenvoudig koppelingen gerealiseerd kunnen worden naar hun hoofdkantoor. Het hoofdkantoor waar wordt gewerkt met bepaalde onderdelen van SAP Business Suite.

VOLLEDIGE INTEGRATIE

SAP Business One en SAP Business ByDesign integratie voor SAP NetWeaver is de integratie oplossing voor nevenvestigingen, welke wordt aangeboden door SAP, zodat snel een krachtige integratie tussen SAP Business Suite en SAP Business One als ook SAP Business ByDesign gerealiseerd kan worden. Bijvoorbeeld, de volgende bedrijfsscenario’s worden standaard beschikbaar gesteld om SAP Business One en SAP Business ByDesign met het hoofdkantoor te koppelen: stamdata synchronisatie, Intercompany processen, liquiditeitsvoorspellingen, In House Cash en financiële consolidatie.

SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.