The age of intelligence: overleven is innoveren

businessintelligence-domanibs-sapbusinessone-intelligence
The age of intelligence: overleven is innoveren

The age of intelligence, the digital age, the high-tech era. Hoe je de 21ste eeuw ook noemt, alle omschrijvingen komen op één ding neer: de exponentiële groei van technologie verandert onze samenleving ingrijpend. De economie van nu draait op tech, data en innovatie. Werk aan de winkel dus voor organisaties die nog varen op traditionele businessmodellen. Wil je vooroplopen, dan is snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt een must. Wat je daarvoor nodig hebt? Laten we beginnen met je digitale transformatie. 

Verandering is de norm
De enige constante van nu? Verandering. Door de explosie aan kennis, informatie en data die continu beschikbaar zijn en steeds nieuwe inzichten geven, moet je als organisatie wendbaar zijn. Omarm die verandering!

Het is tijd voor digitale innovatie gebaseerd op een ongeëvenaarde (online) klantervaring, intelligente automatisering, ruimte voor nieuwe businessmodellen en real-time analytics die je inzicht geven in je complete bedrijfsproces. En, dat wordt een uitdaging met de generatie ERP-systemen waar veel bedrijven nu nog mee werken. Niet verwonderlijk dus, dat organisaties inmiddels een next-generation ERP-landschap hebben geadopteerd. Ze zijn getransformeerd tot wat we bij SAP een Intelligent Enterprise noemen. Met een intelligent ERP als stevige digitale basis, zijn zij in staat om proactief op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen. Sterker nog: predictive en embedded analytics geeft bedrijven de mogelijkheid tendensen te voorspellen. Andere voordelen? Ze weten businessprocessen flexibel aan te passen aan de vraag en groeien door gebruik te maken van de nieuwste technologieën zoals machine learning. 

“De nieuwe generatie werknemers stroomt de arbeidsmarkt op: adopteer nieuwe technologie!”

Een Intelligent Enterprise is nog niet voor iedereen realiteit. Maar aan de horizon gloort wél een andere werkelijkheid: vanaf 2025 stopt SAP met de ondersteuning van de huidige generatie ERP-systemen. En dat brengt onzekerheid met zich mee. Een nieuw systeem is duur en een nieuwe implementatie is een vooruitzicht waar werknemers niet blij van worden. Je kunt vasthouden aan je huidige digitale landschap, maar wil je blijven werken met software die niet geschikt is voor trends en ontwikkelingen in jouw industrie? En denk ook aan de nieuwe generatie medewerkers: willen zij wel werken met gedateerde technologie? Denk daarom liever aan de mogelijkheden die een dergelijke overstap met zich meebrengt.

Vooroplopen? Innoveer!
Om te overleven moet je innoveren. Met een overstap naar een intelligent ERP kies je voor toekomstbestendigheid. Nieuwe technologieën adopteer je in no-time (ook na implementatie) aan de edge, terwijl je ondertussen kunt vertrouwen op een solide, krachtige en innovatieve core. Een single source of truth, waarbij workarounds, versnipperde en onjuiste data en tijdsverlies tot het verleden behoren. Je systeemlandschap wordt daardoor alleen maar overzichtelijker en makkelijker te beheren. Met ingebouwde best practices profiteer je ook nog eens van eerder opgedane kennis. Ja, een implementatie kost geld, maar uiteindelijk bespaar je geld en word je futureproof.    

Brouwer Technology, HTM en Domani Business Solutions: processen versnellen met slimme technologie
Ook met de SAP Run Live Truck lieten we zien hoe je als organisatie profiteert van nieuwe technologie. Het lab hield inmiddels bij meer dan 25 klanten halt om met een team van experts binnen vijf dagen een innovatieve oplossing te creëren om businessprocessen te versnellen. Zo ontwikkelden wij samen met Brouwer Technology en HTM een Fleet Management & Predictive Maintenance Dashboard met Internet of Things, Big Data en SAP Business One. Dankzij predictive maintance kan HTM inzien wanneer bepaalde onderdelen vervangen moeten worden voordat ze kapot zijn. Dat betekende voor HTM een directe innovatie op de core. Bekijk hier een interview met een van de deelnemers.

Afwachtende houding? Begrijpelijk! Nodig? Absoluut niet!
Die afwachtende houding die veel traditionele bedrijven aannemen ten opzichte van een overstap naar een nieuw ERP-landschap is begrijpelijk. Maar, wanneer onze klanten eenmaal kennis maken met de mogelijkheden, zien wij alleen maar enthousiasme.

Nog niet overtuigd? Omdat wij geloven in innovatie om toekomstbestendig te worden en te blijven en omdat we die visie graag delen, nodigen we je uit voor een gesprek bij ons op kantoor.

Ben je al wél overtuigd en wil je juist de volgende stap zetten in je reis naar een Intelligent Enterprise? Kom dan eens aan voor een goed kopje koffie!

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.