The Intelligent Enterprise

the-intelligent-enterprise-domanibs-sap

The Intelligent Enterprise

Wat is een intelligente onderneming?

De Intelligent Enterprise is een strategie die u in staat stelt om gegevens om te zetten in actie in alle takken van het bedrijfsleven. Denk aan het stimuleren van procesautomatisering, -innovatie en -groei, maar ook van het leveren van uitzonderlijke ervaringen voor uw klanten.

Dicht de ervaringskloof
Luister naar real-time sentiment en combineer dit met operationele gegevens om te begrijpen hoe u de klant-, werknemers-, product- en merkervaring kunt verbeteren. Strategisch handelen om op een dieper niveau met mensen in contact te komen.

Benut nieuwe bronnen van groei
Integreer intelligentie in uw processen, anticiperen op behoeften, maak snel nieuwe ontwerpen, produceer en lever op verzoek. Creëer nieuwe bedrijfsmodellen, producten en diensten om klanten tevreden te stellen – en betrek uw totale personeelsbestand bij de groei.

Bepaal het tempo voor uw branche
Innoveren met intelligente technologieën zoals AI, machine learning, blockchain en het Internet of Things om uw branche te leiden en de toekomst ervan te bepalen. Automatiseer processen, voorspel resultaten en bereik nieuwe niveaus van efficiëntie en flexibiliteit.

De intelligente onderneming: Een strategie voor succes in de beleveniseconomie!

Met de opkomst van smartphones en sociale media is het voor klanten en medewerkers nog nooit zo gemakkelijk geweest om te beoordelen welke bedrijven geweldige ervaringen bieden en welke niet. De juiste strategie is dus van het grootste belang.

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.