#17 Tooltip preview

Tip #17 | Tooltip preview instellen in SAP Business One

22-12-2020

Er is een handige manier om direct extra informatie te zien wanneer je in een marketing document werkt. Je hoeft dan niet door te klikken op de gouden pijlen.

Na het instellen van de Tooltip Preview zie je, wanneer je over een gouden pijl hovert, al direct een box met een aantal vooraf ingestelde velden.

Om deze Tooltip preview te activeren, ga je naar beheer, systeeminstellingen, voorbeeld tooltip.

Hier kun je de tooltip preview activeren voor alle gebruikers in de organisatie en aanpassen welke velden je wilt laten zien en eventueel een extra opmerking meegeven.

SAP Business One

SAP Business One beschikt standaard over de modules: Financieel, Verkoop, Inkoop, Voorraadbeheer, Service, Productie en Project management.

Daarnaast ondersteunt het moeiteloos nieuwe innovaties op het gebied van Business Intelligence (BI), Big Data, Machine Learning en Internet of Things (IoT).

Hands on SAP Business One training

Is er binnen uw organisatie behoefte om de kennis over het systeem op te frissen of boosten? Boek dan onze basis training SAP Business One voor uw medewerkers.

Tijdens een intensieve cursusdag (8 uur) worden alle basishandelingen en functies behandeld. Uw users zullen hierna efficiënter werken en het gebruikersplezier neemt toe.