Toon inactieve zakenpartners in rapporten en documenten

inactieve-zakenpartners-tonen-domanibs-sapbusinessone

Toon inactieve zakenpartners in rapporten en documenten

Weet je nog de catering die het eten voor het kerstfeest heeft verzorgt? En hoe zit het met de klant die elk jaar een giveaway bestelt voor het jaarcongres? Als je zakenpartners hebt waarvan de activiteit beperkt is tot een bepaalde periode van het jaar, is het vrij vanzelfsprekend om ze voor de rest van het jaar als “Inactief” te bestempelen. Dit zorgt ervoor dat uw lijst van zakenpartners schoon en up-to-date blijft bij het maken van marketingdocumenten en het genereren van rapporten.

Maar wat als u wilt dat rapporten ook hun activiteiten in overweging nemen? Of voor hen ontwerpen maken? SAP Business One stelt u in staat om de relevante opties te selecteren en inactieve zakenpartners aanwezig te laten zijn in rapporten en documenten:

Beheer > Systeeminstellingen > Algemene instellingen

inactieve-zakenpartners-rapporten-algemene-instellingen-domanibs-sapbusinessone

Wanneer u deze optie selecteert, kunnen inactieve zakenpartners en hun gerelateerde transacties of documenten zichtbaar zijn in rapporten. Wanneer u een nieuw document aanmaakt wordt het selecteren van een inactieve zakenpartner beschikbaar gesteld in het venster “Lijst van zakenpartners” of handmatig. Let op: u kunt geen documenten toevoegen voor inactieve zakenpartners, alleen ontwerpen kunnen worden toegevoegd.

Beschikbaar in SAP Business One, versie voor SAP HANA en SAP Business One.

Wilt u hier meer over weten of heeft u een andere vraag omtrent SAP Business One? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.