Twee SAP Awards voor Domani Business Solutions in 2015

Domani Business Solutions wint twee Awards over 2015. Het bedrijf is winnaar van de SAP Business One Partner of the year 2015 én wint de prestigieuze Award Hoogste Score klanttevredenheid.

Venlo, 24 maart 2016 – Domani Business Solutions viel ook dit jaar in de prijzen tijdens de Awarduitreikingen van SAP. Deze keer werden maar liefst twee Awards aan het team van Domani Business Solutions toegekend.

Domani Business Solutions ontving de Award voor de “SAP Business One Partner van het Jaar” en wederom de prestigieuze Award voor “Hoogste klanttevredenheid” van alle Nederlandse SAPpartners. “De Award voor de hoogste klanttevredenheid is wellicht de belangrijkste SAP award van het jaar. De klanten van Domani Business Solutions waren niet alleen zeer tevreden, maar ook nog eens super enthousiast over de service en samenwerking met hun SAP-partner”, aldus Monic van Aarle, Sector Director SCM & Partner Solutions Extensions SAP Nederland.

 

Domani Business Solutions scoort uitmuntend op onder andere het respecteren van de wensen van de klant, de kennis en het inlevingsvermogen van de consultants en het nakomen van haar afspraken. Eind 2015 ontving Domani Business Solutions ook al de Gold SAP Quality Award. Daarbij namen een team van SAP- en externe specialisten opgeleverde werkzaamheden van Domani Business Solutions kritisch onder loep. Zij behaalde de beste resultaten in Nederland en bereikte vervolgens de finale in EMEA.

“Tevreden klanten is het belangrijkste wat er voor ons is. Dat kan ik niet vaak genoeg herhalen.”, zegt Katja Heuckmans, CEO van Domani Business Solutions. “Wij zijn dan ook heel trots dat wij voor de vierde keer op een rij de hoogste klanttevredenheid behalen voor SAP Business One en wederom de Award voor de hoogste klanttevredenheid over alle SAP-partners mogen ontvangen.”

Ook de SAP Partner van het Jaar Award ontvangen is een grote eer, vertelt Luc van Alphen, CCO van Domani Business Solutions. “Deze Award verdien je niet zomaar. Dit danken wij aan de gedreven inzet van onze consultants en het intensief en vooral open samenwerken met klanten en SAP.”