Twee SAP Awards voor Domani Business Solutions

SAP-award-DomaniBS

Domani Business Solutions behaalt wederom de hoogste scores voor klanttevredenheid en partner van het jaar.

Venlo, 24 maart 2016 – Domani Business Solutions viel ook dit jaar in de prijzen tijdens de Award-uitreikingen van SAP. Deze keer werden maar liefst twee SAP Awards aan het team van Domani Business Solutions toegekend!

Domani Business Solutions ontving de Award voor de “SAP Business One Partner van het Jaar” en wederom de prestigieuze Award voor “Hoogste klanttevredenheid” van alle Nederlandse SAP-partners.

“De Award voor de hoogste klanttevredenheid is wellicht de belangrijkste SAP award van het jaar. De klanten van Domani Business Solutions waren niet alleen zeer tevreden, maar ook nog eens super enthousiast over de service en samenwerking met hun SAP-partner”, aldus Monic van Aarle, Sector Director SCM & Partner Solutions Extensions SAP Nederland.

Domani Business Solutions scoort uitmuntend op onder andere het respecteren van de wensen van de klant, de kennis en het inlevingsvermogen van de consultants en het nakomen van haar afspraken. Eind 2015 ontving Domani Business Solutions ook al de Gold SAP Quality Award. Daarbij namen een team van SAP- en externe specialisten opgeleverde werkzaamheden van Domani Business Solutions kritisch onder loep. Zij behaalde de beste resultaten in Nederland en bereikte vervolgens de finale in EMEA.

“Tevreden klanten is het belangrijkste wat er voor ons is. Dat kan ik niet vaak genoeg herhalen.”, zegt Katja Heuckmans, CEO van Domani Business Solutions. “Wij zijn dan ook heel trots dat wij voor de vierde keer op een rij de hoogste klanttevredenheid behalen voor SAP Business One en wederom de Award voor de hoogste klanttevredenheid over alle SAP-partners mogen ontvangen.”

“En ook de SAP Partner van het Jaar Award ontvangen is een grote eer.”, vertelt Luc van Alphen, CCO van Domani Business Solutions. “Deze Award verdien je niet zomaar. Dit danken wij aan de gedreven inzet van onze consultants en het intensief en vooral open samenwerken met klanten en SAP.”

 

Over Domani Business Solutions

Domani Business Solutions uit Venlo is een SAP Gold Partner met ruim 25 jaar SAP-kennis en MKB-ervaring welke zich richt op MKB-bedrijven in de Benelux en internationale SAP Subsidiary Roll-outs. Domani Business Solutions is SAP VAR-partner voor SAP ECC, SAP S/4 HANA, SAP Business byDesign, SAP Business One en SAP Cloud for Customer in de Benelux en actief in branches zoals (groot)handel, voorraad gestuurde-, klantorder gestuurde en project gestuurde productie, service & onderhoud, retail en sports & Entertainment. Aanvullende specialisaties hierop zijn onder andere voeding, voer, vers, chemie, pharma, healthcare, care en utilities. Domani Business Solutions werkt met een vast team van hoogopgeleide en SAP gecertificeerde medewerkers met individuele specialisaties die garant staan voor een snelle en succesvolle inrichting van het juiste SAP-systeem, geheel afgestemd op het MKB.

Domani Business Solutions is volledig SAP gecertificeerd en staat voor eerlijkheid, duidelijkheid en eenvoud. De medewerkers van Domani Business Solutions ontvingen eerder al in 2005, 2006, 2007 en 2010 “SAP Partner of the Year” Awards voor meest succesvolle Partner met grootste groei in omzet, meeste nieuwe klanten en aantoonbaar geleverde inzet en kwaliteit en vooral tevreden klanten. In 2012, 2013, 2014 en 2015 behaalde het team wederom de hoogste klanttevredenheid voor SAP Business One, waarbij in 2013 en 2015 over alle SAP partners. Voor 2014 ontving de SAP Benelux Award voor beste innovaties op Cloud, Mobile en HANA en in 2015 ontving Domani Business Solutions tevens de GOLD SAP Quality Award voor Innovaties. Voor meer informatie kunt u terecht op  www.domani-bs.com, www.subsidiaryconcept.com, www.sap-500.nl en www.domani-cloud.com

Over SAP

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.com/netherlands

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.