TWEE SAP AWARDS VOOR DOMANI BUSINESS SOLUTIONS 2015

Domani Business Solutions behaalt wederom de hoogste scores voor klanttevredenheid en partner van het jaar

Venlo, 24 maart 2016 – Domani Business Solutions viel ook dit jaar in de prijzen tijdens de Awarduitreikingen van SAP. Deze keer werden maar liefst twee Awards aan het team van Domani Business Solutions toegekend! Domani Business Solutions ontving de Award voor de “SAP Business One Partner van het Jaar” en wederom de prestigieuze Award voor “Hoogste klanttevredenheid” van alle Nederlandse SAPpartners. “De Award voor de hoogste klanttevredenheid is wellicht de belangrijkste SAP award van het jaar. De klanten van Domani Business Solutions waren niet alleen zeer tevreden, maar ook nog eens super enthousiast over de service en samenwerking met hun SAP-partner”, aldus Monic van Aarle, Sector Director SCM & Partner Solutions Extensions SAP Nederland.

Domani Business Solutions scoort uitmuntend op onder andere het respecteren van de wensen van de klant, de kennis en het inlevingsvermogen van de consultants en het nakomen van haar afspraken. Eind 2015 ontving Domani Business Solutions ook al de Gold SAP Quality Award. Daarbij namen een team van SAP- en externe specialisten opgeleverde werkzaamheden van Domani Business Solutions kritisch onder loep. Zij behaalde de beste resultaten in Nederland en bereikte vervolgens de finale in EMEA. “Tevreden klanten is het belangrijkste wat er voor ons is. Dat kan ik niet vaak genoeg herhalen.”, zegt Katja Heuckmans, CEO van Domani Business Solutions. “Wij zijn dan ook heel trots dat wij voor de vierde keer op een rij de hoogste klanttevredenheid behalen voor SAP Business One en wederom de Award voor de hoogste klanttevredenheid over alle SAP-partners mogen ontvangen.” “En ook de SAP Partner van het Jaar Award ontvangen is een grote eer.”, vertelt Luc van Alphen, CCO van Domani Business Solutions. “Deze Award verdien je niet zomaar. Dit danken wij aan de gedreven inzet van onze consultants en het intensief en vooral open samenwerken met klanten en SAP.”

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Note: Over Domani Business Solutions Domani Business Solutions heeft een uitstekend trackrecord op het gebied van (groot)handel, voorraad gestuurde- en klantorder gestuurde productie, logistiek, retail, zakelijke dienstverlening, onderhoud & reparatie, voedings- en chemie industrie, sports & entertainment en jarenlange ervaring met de diverse SAP systemen. Hierdoor zijn we niet alleen in staat SAP systemen te implementeren, maar kunnen wij u ook bij staan in uw vraagstukken met betrekking tot de optimalisatie van business processen. Het SAP Two-Tier model / SAP Subsidiary Concept wordt door Domani Business Solutions succesvol ingezet om wereldwijde vestigingen van de grote SAP klanten te ondersteunen met SAP Business One. Kijk voor meer informatie op www.domani-bs.nl Over SAP Business One SAP Business One is een betaalbare, gebruiksvriendelijke toepassing voor bedrijfsbeheer, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen en de vestigingen van grote SAP klanten welke SAP ECC – Business Suite of Business All-in-One. Met SAP Business One kunnen managers, medewerkers, klanten en partners samenwerken aan de groei van de onderneming. Het geïntegreerde systeem biedt een breed scala aan algemene, zakelijke functies, waaronder boekhouding, logistiek, productie, service management, relatiebeheer en managementrapportages. Via het integratie platform SAP B1i is standaard de integratie met SAP ECC voorzien, alsmede de integratie naar andere applicaties – bijvoorbeeld met webshops, leveranciers, klanten, enzovoorts – toepasbaar. SAP Business One is een gebruiksvriendelijk pakket, eenvoudig te installeren en snel operationeel. Over SAP Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.com/businessone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.