U hoeft alleen een aanvraag in te dienen.

Domanibs-SAP-Business-One-SAPBusinessOne-ERP-CRM-Bibliotheek

U hoeft alleen een aanvraag in te dienen.

Doet de printer het niet meer of moet uw stoel vervangen worden? Welke reden u ook heeft, het vereist inkopen voor uw bedrijf.
Voor dergelijke zaken biedt SAP Business One u de ‘Aanvraag tot bestellen’. In deze video leggen wij het u uit. Bekijk hem hier!

Een nieuwe medewerker komt bij u werken? Doet de printer het niet meer? Het jaarlijkse bedrijfsfeest? Welke reden u ook heeft, het vereist inkopen voor uw bedrijf. Voor dergelijke zaken biedt SAP Business One u de ‘Aanvraag tot bestellen’. Dit is een intern document dat gebruikers en medewerkers in staat stelt het aankoopproces voor de vereiste items te starten en kan later worden gekopieerd in een aankoop offerte of een inkooporder.

aanvraag

Inkoopaanvragen verhogen de efficiëntie en transparantie van het aankoopproces. Dit helpt niet alleen bij het handhaven van het budget maar houdt ook de aankopen bij voor de verschillende teams of afdelingen. De optie ‘aanvraag tot bestellen’ staat onder de module “Inkoop – crediteuren”. Beschikbaar vanaf SAP Business One 9.0, versie voor SAP HANA en SAP Business One 9.0.

 

 

Voor meer Tips en Tricks bezoek onze SAP Bibliotheek of bezoek onze nieuwsberichten pagina voor het laatste nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.