U moet niet navigeren, maar zoek binnen de menu’s.

navigeren-menupad-domanibs

U moet niet navigeren, maar zoek binnen de menu’s.

U moet de maandelijkse rapportage genereren, een document opvragen dat u niet regelmatig behandelt, of u heeft net promotie gekregen en nieuwe taken ontvangen, maar u heeft geen idee waar u deze functies kunt vinden….

Soms beginnen we door het hoofdmenu te navigeren in de hoop dat we in een paar klikken vinden wat we nodig hebben. SAP Business One bevrijdt u van de noodzaak om het menupad te onthouden, het bijhouden van post-its met het pad naar belangrijke functies, enz. U kunt eenvoudigweg zoeken naar de functie die u nodig hebt en de relevante items zullen u onmiddellijk worden voorgesteld:

Klik links boven in op de 3 streepjes en het menupad wordt zichtbaar.

zoekfunctie-menupad-sapbusinessone-domanibs

Als u SAP Business One, versie voor SAP HANA, gebruikt, typt u gewoon het item dat u zoekt in het zoekopdracht bovenaan het hoofdmenu. De relevante resultaten worden weergegeven met het zoekwoord gemarkeerd.

Als u de SQL-versie gebruikt, of u gebruikt SAP Business One, versie voor SAP HANA, maar u hebt de Fiori Style Cockpit niet geactiveerd, stel dan de zoekopdracht rechts in op “Zoek menu”.

Begin nu met het typen van de functie die u zoekt. De lijst met relevante menu-items wordt weergegeven en u hoeft alleen maar uw functie te kiezen. Beschikbaar in SAP Business One, versie voor SAP HANA en SAP Business One.

Beschikbaar voor SAP Business One, versie voor SAP HANA en SAP Business One.

Wilt u hier meer over weten of heeft u een andere vraag omtrent SAP Business One? 
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.