Verander de kop van de stuklijsten

Stuklijsten-componentbeheer-sapbusinessone-domanibs

Verander de kop van de stuklijsten

Stuklijsten zijn een nauwkeurige verzameling van componenten, capaciteit en processen die samen een gloednieuw product vormen met zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen. Er zijn stuklijsten die nooit veranderen zoals een geheim recept dat in de familie draait, andere zijn dynamischer: grondstoffen kunnen veranderen en ideeën voor verbeteringen kunnen ontstaan.

Voor dat laatste biedt SAP Business One de “Stuklijst – componentbeheer” functionaliteit aan, waarmee u andere wijzigingen in stuklijst componenten kunt toevoegen, verwijderen en aanbrengen. Maar dit is niet alles. Hoewel deze functionaliteit “componentbeheer” wordt genoemd, stelt ze u in staat om ook wijzigingen aan te brengen in de kop van de stuklijst:

Productie > Stuklijst – componentbeheer.

Stuklijsten-componentbeheer-sapbusinessone-domanibs

Wijzigingen in de prijslijst, distributieregel en project kunnen ook worden toegepast op de stuklijst lijnen. Klik op OK om de ” Stuklijst – componentbeheer en kop stuklijst wijzigen” te openen, waar u de verwachte implicaties van de gedefinieerde wijzigingen op de stuklijst kunt bekijken.

Verkrijgbaar in SAP Business One, 9.3 versie voor SAP HANA en SAP Business One.

Wilt u hier meer over weten of heeft u een andere vraag omtrent SAP Business One? 
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.