Verwijder artikelen zonder prijs uit de database.

artikelen-Domanibs-SAP-Business-One-SAPBusinessOne-ERP-CRM-Bibliotheek-database

Verwijder artikelen zonder prijs uit de database.

We doen er alles aan om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. We blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden en leveren hiervoor veel inspanningen om de beste processen te vinden. Om onze vaardigheden te verbeteren en/of om onze apparatuur te upgraden, etc. SAP Business One draagt hier graag aan bij biedt u een optie aan die de productiviteit binnen uw organisatie kan verhogen. Vanaf nu kunt u artikelen zonder prijs verwijderen uit de prijslijst in de database.

Verwijder-artikelen-zonder-prijs-uit-de-database.

Uw prijslijsten geven alleen de relevante artikelen weer. Terwijl SAP Business One nog steeds alle artikelen, geprijsd en niet geprijsd, blijft weergeven. Bovendien, als u alleen de geprijsde artikelen in de prijslijsten wilt zien, selecteert u de optie ’Ongeprijsde artikelen verbergen’. Dit doet u via het selectiecriteria venster, u gaat naar Magazijnbeheer > Prijslijsten > Prijslijsten > Prijsrapport >Ongeprijsde artikelen verbergen.

 

Beschikbaar in SAP Business One 9.0, versie voor SAP HANA en SAP Business One 9.0.

 

SAP Business One is een ERP-pakket voor het midden- en kleinbedrijf. Het pakket is toepasbaar in ruim 150 landen en is zonder beperkingen beschikbaar in meer dan 30 talen. SAP Business One is het meest betaalbare instapmodel van de ERP-oplossingen van SAP.

SAP Business One (SAP B1) is een volledige ERP bedrijfsoplossing. Het verzamelt automatisch alle bedrijfsinformatie binnen één systeem, zodat alle gegevens inzichtelijk en toegankelijk worden gemaakt. Binnen de standaard software kan het systeem gedetailleerd en naar eigen wens ingericht worden. De oplossing is geschikt voor MKB-organisaties met een maximum tot ongeveer 150 werknemers en met een jaaromzet onder de 70 miljoen euro. Met dit ERP-systeem is een volledige integratie mogelijk van end-to-end business. Daarnaast is het pakket schaalbaar voor snel groeiende bedrijven.

Voor meer Tips en Tricks bezoek onze SAP Bibliotheek of bezoek onze nieuwsberichten pagina voor het laatste nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.