Voeg UDF’s toe aan uw servicerapporten.

Voeg UDFs toe aan uw servicerapporten

Voeg UDF’s toe aan uw servicerapporten.

Gebruiker gedefinieerde velden (UDF’ s) zijn zeer krachtig en worden vaak gebruikt voor dagelijkse taken op diverse gebieden zoals logistiek, financiën, service, etc. Vaak zijn UDF’s diep geïntegreerd in de bedrijfsprocessen en ze bevatten zodanig verschillende soorten gegevens en waarden die vaak in de respectievelijke rapporten moeten worden weerspiegeld.

Om u het volledige beeld te laten zien, kunt u met SAP Business One UDF’s als selectiecriteria gebruiken in servicerapporten. Hiervoor gaat nu naar: Service > Servicerapporten > Serviceaanvragen. Klik hier ‘Door gebruiker gedefinieerde velden’ aan.

domanibs-verslag-servicegesprekken-sapbusinessone-tipsentricks

Deze optie is beschikbaar in serviceaanvragen, serviceaanvragen per wachtrij, responstijd per verantwoordelijke persoon, gemiddelde tijd tot afsluiting, servicecontracten en verslag equipmentkaart.

Beschikbaar sinds SAP Business One 9.2, versie voor SAP HANA PL07 en SAP Business One 9.2 PL07.

 

SAP Business One

SAP Business One is een volledig ERP-pakket voor het midden- en kleinbedrijf. Het pakket is toepasbaar in ruim 150 landen en is zonder beperkingen beschikbaar in meer dan 30 talen. SAP Business One is hiermee het meest betaalbare instapmodel van de ERP-oplossingen van SAP.

SAP Business One ook wel SAP B1 genoemd, verzamelt automatisch alle bedrijfsinformatie binnen één systeem. Bovendien worden hierdoor alle gegevens inzichtelijk en toegankelijk gemaakt. Binnen de standaard software kan het systeem gedetailleerd en naar eigen wens ingericht worden. Daarom is de oplossing geschikt voor MKB-organisaties met een maximum tot ongeveer 150 werknemers. En tevens voor bedrijven met een jaaromzet onder de 70 miljoen euro. Met dit ERP-systeem is een volledige integratie mogelijk van end-to-end business. Daarnaast is het pakket schaalbaar voor snel groeiende bedrijven. SAP Business One geeft dochterbedrijven en kleine organisaties meer controle over hun bedrijfsvoering. Zodoende groeit de software flexibel met organisaties mee. Alle belangrijke bedrijfsprocessen komen samen in deze oplossing, van accounting en CRM tot inkoop en supply chain management.

Voor meer Tips en Tricks bezoek onze SAP Bibliotheek of bezoek onze nieuwsberichten pagina voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.