Volgende week start de Run Live Truck week

maakt voorspellend onderhoud mogelijk

Volgende week start de Run Live Truck week

Brouwer Technology onderhoud de HVAC (Heating, Ventilation & Air Conditioning) units in railvoertuigen voor o.a. de HTM (Haagse Tram Maatschappij). Het innovatieve bedrijf levert niet alleen service maar ook onderdelen voor railvoertuigen, voor alle systemen en fabricaten. Flexibiliteit en het denken in oplossingen maakt hen uniek. Brouwer dóet gewoon!

Aanstaande maandag start de grensverleggende week voor Brouwer die aan de slag gaat in de SAP Run Live Truck. Brouwer werkt samen met de experts van SAP en partner Domani Business Solutions om hun innovatieve visie te transformeren tot een toepasbare oplossing. Het mobiele innovatie lab staat van 20 tot 24 november voor HTM personenvoer op de stoep in Den Haag. De experts gaan de uitdaging aan om binnen één week hun innoverende ideeën tot leven te brengen.

Wilt u meer informatie over de SAP Run Live Truck, bezoek dan deze website. 

 

Over de Run Live Truck:

Innoveren. Elk zichzelf respecterend bedrijf wil het doen en aan goede ideeën is zelden een tekort. Maar het in de praktijk brengen van die innovaties is een heel ander verhaal. Tijd en resources liggen nu eenmaal niet voor het oprapen. Daarom biedt SAP je de mogelijkheid om innovatie echt op de agenda te zetten.

Innovation on wheels – De SAP Run Live Truck is niets minder dan een mobiel innovatielab. Het recept? Een team van experts gaat met elkaar aan de slag om ideeën van de tekentafel naar de praktijk te brengen. Met een kick-off op maandagochtend en de presentatie van het eindproduct op vrijdagmiddag. Tot het einde van het jaar doet de truck verschillende locaties in het land aan om in één week een innovatieve visie te transformeren tot een toepasbaar prototype. Deze razendsnelle aanpak past precies binnen SAP’s missie om ideeën tot leven te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.