Waarom SAP Business One?

Waarom automatiseren met SAP Business One? SAP Business One biedt u de meest krachtige ERP voor het MKB. Daarnaast zijn er nog vele andere overtuigende redenen.

SAP Business One Productie
waarom automatiseren met SAP Business One

Waarom SAP Business One?
Redenen die het MKB overtuigen:

 

  • SAP Business One is een Compleet pakket
  • Geen maatwerk door eigen tabellen, velden waardes en grids
  • Bewezen Add-ons geen leverancierslock maar krachtige internationaal bewezen addons
  • Krachtige Business Intelligence door standaard meegeleverde analytische tools
  • Intercompany Integratie het stroomlijnen van intercompany transacties en integratieprocessen middels standaard meegeleverde tooling
  • Schaalbaar door SAP HANA Technology
  • Future proof met IOT, Machine Learning, Big DATA en mobiele technology

Gepersonaliseerde gebruikerservaring

SAP Business One wordt wereldwijd gebruikt door het MKB. Wat maakt deze software de beste keuze? SAP Business One is intuïtief in het gebruik en het biedt medewerkers een gepersonaliseerde ervaring.

Navigeren in een gepersonaliseerd menu

Gebruikers definiëren eenvoudig een persoonlijk menu in SAP Business One. Vanuit het startscherm navigeren zij zo direct naar de documenten, rapporten en query’s die van belang zijn voor het uitvoeren van hun functie.

Medewerkers vinden hierdoor direct de juiste informatie die van belang is voor het uitvoeren van zijn functie en verantwoordelijkheden.

Sneltoetsen in SAP Business One

Binnen SAP Business One zijn er een aantal handige toetsen en toets combinaties beschikbaar voor het uitvoeren van regelmatig terugkerende opdrachten. Daarnaast kunnen gebruikers zelf sneltoetsen definiëren. 

Intercompany Integratie SAP Business One

Heeft uw bedrijf verschillende dochterondernemingen of businessunits? Dan weet u hoe complex het is om intercompanytransacties te beheren en te integreren. Speciaal hiervoor ontwierp SAP de SAP Business One intercompany-integratie.

De SAP Business One intercompany-integratieoplossing garandeert consistente mastergegevens, in heel de organisatie.

Zo spreken alle businessunits van uw groep dezelfde taal bij onderlinge transacties. Bovendien hoeft een entiteit de gegevens niet langer apart in te zamelen en manueel in te geven. Elke afdeling en iedere vestiging gebruikt dezelfde mastergegevens.

User Defined Fields in SAP Business One

User Defined Fields

De User Defined Fields van SAP Business One bieden een ongekend gebruikersgemak ten opzichte van andere MKB oplossingen.

Met een UDF (User Defined Field) kan een geautoriseerde gebruiker zelf velden en tabellen in SAP Business One toevoegen.

UDF’s kunnen gebruikt worden in query’s, financiële rapporten maar ook in lay-outs zoals bijvoorbeeld offertes, facturen en orderbevestigingen.

Alles wat uw bedrijf nodig heeft in één pakket

Met bedrijfsautomatisering creëert u transparantie en krijgt u volledige controle over alle aspecten van de onderneming. In SAP Business One legt u bedrijfskritische informatie vast waarna deze onmiddellijk toegankelijk is, en gebruikt kan worden, in de hele onderneming.

Betaalbaar gebruik en onderhoud van uw ERP-software 

Met SAP Business One verlaagt u de beheerskosten van uw bedrijf, van financiën tot inkoop, voorraad, sales en klantenrelaties, projectmanagement, operations en HR.

SAP Business One ondersteunt uw business wereldwijd

Waar ook ter wereld u produceert, waar uw dochter- en zuster bedrijven zich ook bevinden, al uw medewerkers richten hun werkzaamheden eenvoudig in met SAP Business One.


Beschikbaar in 27 talen

  • SAP Business One wordt in meer dan 170 landen gebruikt en is in 27 talen beschikbaar. Het systeem is dan ook eenvoudig naar de locatietaal in te stellen.
  • Of uw productie nu in China gehuisvest is, uw voorraad uit Turkije of de juiste onderdelen uit Tsjechië komen, uw gebruikers werken met schermen en velden in hun eigen taal.

Analyseer uw cijfers waar u dat wilt

  • Als ondernemer haalt u op ieder gewenste locatie, en in uw eigen taal, krachtige analyses uit het systeem met de beschikbare Business Intelligence Reporting.

Boer Group vergelijkt productie & verkoop eenduidig tussen bedrijven met SAP Business One

“Orders kunnen we nu ook aanvullen met voorraad uit andere bedrijven en dat helpt ons enorm om onze verkoopkansen naar afnemers te vergroten.”

Folkert Vreeken, CFO Boer Group

Waarom kiezen voor SAP Business One?

Waarom kiezen ondernemers -wereldwijd- voor SAP Business One? Wat maakt deze software de meest krachtige ERP automatisering voor het MKB? Hoor het van collega vakgenoten.

Zij werken dagelijks met de software en roemen de efficiency, flexibiliteit, traceerbaarheid,  controle en inzicht die het systeem hen geeft.

Vanaf het moment dat SAP Business One op de Nederlandse markt werd geïntroduceerd, adviseren en implementeren wij deze krachtige ERP oplossing voor het midden- en kleinbedrijf.

Vraag onze experts om advies!

Robotisering CIREX

CIREX automatiseert productie en logistiek met SAP Business One

“Domani Business Solutions weet goed dat wij optimalisatie nastreven in alle processen. Ze zijn voor ons echt een sparringpartner. Samen zoeken we continu naar verbeteringsslagen om ons proces optimaal beheersbaar en efficiënt in te richten.”

Hans Alferink – CFO CIREX

SAP Business One is betrouwbare driver voor groei van eldoLED

“SAP Business One heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Het is een robuust systeem dat met ons mee blijft groeien. En Domani is al jaren onze steun en toeverlaat om te zorgen dat onze dagelijkse processen altijd blijven lopen.”

Rob Selker, Director Business Operations, eldoLED

eldoLED

Onze werkwijze 

Eerlijk en helder advies. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie zijn bedrijf binnen het MKB wil automatiseren kan rekenen op experts met jarenlange ervaring binnen verschillende branches.

Onze consultants beschikken over een grondige kennis over bedrijfsprocessen. Breng uw bedrijfsprocessen samen binnen één krachtig ERP systeem.

Experts met jarenlange ervaring

Domani Business Solutions helpt klanten in de Groothandel, Productie en Fieldservice bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen wij met expertise, advies, de nieuwste SAP software, cloud innovaties en innovatieve software toepassingen van onze partners.

Lees op onze referentie pagina wat het stroomlijnen van bedrijfsprocessen betekent voor onze klanten.