Waarom SAP Business One?

SAP Business One verbindt en stroomlijnt al uw bedrijfsprocessen. Hierdoor krijgt u inzicht in uw bedrijf en neemt u beslissingen op basis van realtime informatie.

Krijg controle over uw bedrijf of dochteronderneming met de software die speciaal ontworpen werd om met uw organisatie mee te groeien.

SAP Business One Productie

10 redenen waarom ondernemers kiezen voor SAP Business One:

 1. SAP Business One is een complete, volledig geïntegreerde oplossing. Het pakket werd door SAP, marktleider in bedrijfssoftware, speciaal ontworpen voor MKB en MKB+.
 2. Door de eigen tabellen, velden, waardes en grids is geen maatwerk nodig.
 3. SAP Business One is al helemaal voorbereid op internationaal handelen met diverse wisselkoersen, wetgeving en talen.
 4. Met de meegeleverde analytische tools neemt u als ondernemer weloverwogen beslissingen op basis van data.
 5. Met een intercompany integratie voor SAP Business One stroomlijnt u transacties tussen bedrijven. Zo heeft u een eenduidig zicht op de verkoopcijfers van iedere eenheid.
 6. Er is een grote reeks internationaal bewezen Add-ons beschikbaar zonder leverancierslock. Hiermee is de software verder af te stemmen op (branche)specifieke wensen.
 7. Het vastleggen en toepassen van klant- en projectspecifieke afspraken & prijzen behoort tot de standaard mogelijkheden van het pakket. Hierdoor verloopt het communiceren met uw klanten efficiënt. Want u heeft altijd realtime inzicht in de data in het systeem.
 8. Processen, van offerte tot facturatie, worden met SAP Business One efficiënter, sneller en inzichtelijker. Lees vooral ook de voordelen die onze klanten ervaren!
 9. In vergelijking met andere pakketten is SAP Business One aantrekkelijk geprijsd.
 10. Het pakket is schaalbaar door SAP HANA Technology én future proof voor IOT, Machine Learning, Big DATA en mobiele technology.

Advies over SAP Business One? Plan een afspraak met een expert!

Klanten helpen excelleren in hun business met software en service. Dat is mijn doel.

 Ik zie niet graag dat er een mogelijkheid onbenut blijft bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Gesprekspartners kunnen rekenen op een eerlijk advies over de beste software en service.

Steven de Boer

CCO, Domani Business Solutions

Wat gebruikers zeggen over SAP Business One?

Bent u benieuwd naar de ervaringen van gebruikers die dagelijks werken met SAP Business One? Bekijk dan de interactieve video waarin acht gebruikers, werkzaam bij onze klant eldoLED, het u vertellen. 

Na de korte bedrijfsintroductie van het bedrijf kiest u zelf bij welke professional u aansluit en hoort u alles over de activiteiten en processen vanuit het door u gekozen perspectief.

eldoLED-mastering-light-met-SAP-Business-One-customer-review
waarom automatiseren met SAP Business One

SAP Business One ondersteunt uw business wereldwijd

Waar ook ter wereld u produceert, waar uw dochter- en zuster bedrijven zich ook bevinden, al uw medewerkers richten hun werkzaamheden eenvoudig in met SAP Business One.


Beschikbaar in 27 talen

 • SAP Business One wordt in meer dan 170 landen gebruikt en is in 27 talen beschikbaar. Het systeem is dan ook eenvoudig naar de locatietaal in te stellen.
 • Of uw productie nu in China gehuisvest is, uw voorraad uit Turkije of de juiste onderdelen uit Tsjechië komen, uw gebruikers werken met schermen en velden in hun eigen taal.

Analyseer uw cijfers waar u dat wilt

 • Als ondernemer haalt u op ieder gewenste locatie, en in uw eigen taal, krachtige analyses uit het systeem met de beschikbare Business Intelligence Reporting.

Gepersonaliseerde gebruikerservaring

SAP Business One wordt wereldwijd gebruikt door het MKB. Wat maakt deze software de beste keuze? SAP Business One is intuïtief in het gebruik en het biedt medewerkers een gepersonaliseerde ervaring.

Navigeren in een gepersonaliseerd menu

Gebruikers definiëren eenvoudig een persoonlijk menu in SAP Business One. Vanuit het startscherm navigeren zij zo direct naar de documenten, rapporten en query’s die van belang zijn voor het uitvoeren van hun functie.

Medewerkers vinden hierdoor direct de juiste informatie die van belang is voor het uitvoeren van zijn functie en verantwoordelijkheden.

Sneltoetsen in SAP Business One

Binnen SAP Business One zijn er een aantal handige toetsen en toets combinaties beschikbaar voor het uitvoeren van regelmatig terugkerende opdrachten. Daarnaast kunnen gebruikers zelf sneltoetsen definiëren. 

Intercompany Integratie SAP Business One

Heeft uw bedrijf verschillende dochterondernemingen of businessunits? Dan weet u hoe complex het is om intercompanytransacties te beheren en te integreren. Hiervoor realiseren wij graag een intercompany integratie tussen de verschillende SAP Business One systemen.

Door deze intercompany-integratieoplossing bent u garandeerd van consistente mastergegevens, in heel de organisatie.

Zo spreken alle businessunits van uw groep dezelfde taal bij onderlinge transacties. Bovendien hoeft een entiteit de gegevens niet langer apart in te zamelen en manueel in te geven. Elke afdeling en iedere vestiging gebruikt dezelfde mastergegevens.

Alles wat uw bedrijf nodig heeft in één pakket

Met bedrijfsautomatisering creëert u transparantie en krijgt u volledige controle over alle aspecten van de onderneming. In SAP Business One legt u bedrijfskritische informatie vast waarna deze onmiddellijk toegankelijk is, en gebruikt kan worden, in de hele onderneming.

Betaalbaar gebruik en onderhoud van uw ERP-software 

Met SAP Business One verlaagt u de beheerskosten van uw bedrijf, van financiën tot inkoop, voorraad, sales en klantenrelaties, projectmanagement, operations en HR.

User Defined Fields in SAP Business One

User Defined Fields

De User Defined Fields van SAP Business One bieden een ongekend gebruikersgemak ten opzichte van andere MKB oplossingen.

Met een UDF (User Defined Field) kan een geautoriseerde gebruiker zelf velden en tabellen in SAP Business One toevoegen.

UDF’s kunnen gebruikt worden in query’s, financiële rapporten maar ook in lay-outs zoals bijvoorbeeld offertes, facturen en orderbevestigingen.

Boer Group vergelijkt productie & verkoop eenduidig tussen bedrijven met SAP Business One

“Orders kunnen we nu ook aanvullen met voorraad uit andere bedrijven en dat helpt ons enorm om onze verkoopkansen naar afnemers te vergroten.”

Folkert Vreeken, CFO Boer Group

Waarom kiezen voor SAP Business One?

Waarom kiezen ondernemers -wereldwijd- voor SAP Business One? Wat maakt deze software de meest krachtige ERP automatisering voor het MKB? Hoor het van collega vakgenoten.

Zij werken dagelijks met de software en roemen de efficiency, flexibiliteit, traceerbaarheid,  controle en inzicht die het systeem hen geeft.

Vanaf het moment dat SAP Business One op de Nederlandse markt werd geïntroduceerd, adviseren en implementeren wij deze krachtige ERP oplossing voor het midden- en kleinbedrijf.

Vraag onze experts om advies!

SAP Business One is betrouwbare driver voor groei van eldoLED

“SAP Business One heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Het is een robuust systeem dat met ons mee blijft groeien. En Domani is al jaren onze steun en toeverlaat om te zorgen dat onze dagelijkse processen altijd blijven lopen.”

Rob Selker, Director Business Operations, eldoLED

eldoLED
Robotisering CIREX

CIREX automatiseert productie en logistiek met SAP Business One

“Domani Business Solutions weet goed dat wij optimalisatie nastreven in alle processen. Ze zijn voor ons echt een sparringpartner. Samen zoeken we continu naar verbeteringsslagen om ons proces optimaal beheersbaar en efficiënt in te richten.”

Hans Alferink – CFO CIREX

Onze werkwijze 

Eerlijk en helder advies. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie zijn bedrijf binnen het MKB wil automatiseren kan rekenen op experts met jarenlange ervaring binnen verschillende branches.

Onze consultants beschikken over een grondige kennis over bedrijfsprocessen. Breng uw bedrijfsprocessen samen binnen één krachtig ERP systeem.

Experts met jarenlange ervaring

Domani Business Solutions helpt klanten in de Groothandel, Productie en Fieldservice bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen wij met expertise, advies, de nieuwste SAP software, cloud innovaties en innovatieve software toepassingen van onze partners.

Lees op onze referentie pagina wat het stroomlijnen van bedrijfsprocessen betekent voor onze klanten.