Waarom SAP Business One?

Waarom automatiseren met SAP Business One? SAP Business One biedt u de meest krachtige ERP voor het MKB. Daarnaast zijn er nog vele andere overtuigende redenen.
SAP Business One Productie
waarom automatiseren met SAP Business One

Waarom SAP Business One? Redenen die het MKB overtuigen:

• Krachtige Business Intelligence door standaard meegeleverde analytische tools
  • Schaalbaar door SAP HANA Technology
  • Geen maatwerk door eigen tabellen, velden waardes en grids
  • Bewezen Add-ons krachtige internationaal bewezen addons, geen leverancierslock
  • Intercompany Integratie Stroomlijnt intercompany transacties en integratieprocessen middels standaard meegeleverde tooling
  • Future proof met IOT, Machine Learning, Big DATA en mobiele technology

Gepersonaliseerde gebruikerservaring

SAP Business One wordt wereldwijd gebruikt door het MKB. Wat maakt deze software de beste keuze? SAP Business One is intuïtief in het gebruik en het biedt medewerkers een gepersonaliseerde ervaring.

Navigeren in een gepersonaliseerd menu

Gebruikers definiëren eenvoudig een persoonlijk menu in SAP Business One. Vanuit het startscherm navigeren zij zo direct naar de documenten, rapporten en query’s die van belang zijn voor het uitvoeren van hun functie.

Medewerkers vinden hierdoor direct de juiste informatie die van belang is voor het uitvoeren van zijn functie en verantwoordelijkheden.

Sneltoetsen in SAP Business One

Binnen SAP Business One zijn er een aantal handige toetsen en toets combinaties beschikbaar voor het uitvoeren van regelmatig terugkerende opdrachten. Daarnaast kunnen gebruikers zelf sneltoetsen definiëren.

User Defined Fields

De user defined fields van SAP Business One bieden een ongekend gebruikersgemak ten opzichte van andere MKB opolossingen.

Met user defined fields is het mogelijk om in SAP Business One, per gebruiker, extra velden en tabellen toe te voegen. Gebruikers hebben hierdoor direct toegang tot alle specifieke velden en informatie die nodig is om de taken doelgericht uit te voeren.

User Defined Fields in SAP Business One
Alles wat uw bedrijf nodig heeft in één pakket

Met bedrijfsautomatisering creëert u transparantie en krijgt u volledige controle over alle aspecten van de onderneming. In SAP Business One legt u bedrijfskritische informatie vast waarna deze onmiddellijk toegankelijk is, en gebruikt kan worden, in de hele onderneming.

Betaalbaar gebruik en onderhoud van uw ERP-software

Met SAP Business One verlaagt u de beheerskosten van uw bedrijf, van financiën tot inkoop, voorraad, sales en klantenrelaties, projectmanagement, operations en HR.

SAP Business One ondersteunt uw business wereldwijd

Waar ook ter wereld u produceert, waar uw dochter- en zuster bedrijven zich ook bevinden, al uw medewerkers richten hun werkzaamheden eenvoudig in met SAP Business One.

Beschikbaar in 27 talen

Analyseer uw cijfers waar u dat wilt

• Als ondernemer haalt u op ieder gewenste locatie, en in uw eigen taal, krachtige analyses uit het systeem met de beschikbare Business Intelligence Reporting.

Boer Group vergelijkt productie & verkoop eenduidig tussen bedrijven met SAP Business One

“Orders kunnen we nu ook aanvullen met voorraad uit andere bedrijven en dat helpt ons enorm om onze verkoopkansen naar afnemers te vergroten.”

Folkert Vreeken, CFO Boer Group

Robotisering CIREX

CIREX automatiseert productie en logistiek met SAP Business One

“Domani Business Solutions weet goed dat wij optimalisatie nastreven in alle processen. Ze zijn voor ons echt een sparringpartner. Samen zoeken we continu naar verbeteringsslagen om ons proces optimaal beheersbaar en efficiënt in te richten.”

Hans Alferink – CFO CIREX

SAP Business One is betrouwbare driver voor groei van eldoLED

“SAP Business One heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Het is een robuust systeem dat met ons mee blijft groeien. En Domani is al jaren onze steun en toeverlaat om te zorgen dat onze dagelijkse processen altijd blijven lopen.”

Rob Selker, Director Business Operations, eldoLED

eldoLED

Onze werkwijze

Eerlijk en helder advies. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie zijn bedrijf binnen het MKB wil automatiseren kan rekenen op experts met jarenlange ervaring binnen verschillende branches.

Onze consultants beschikken over een grondige kennis over bedrijfsprocessen. Breng uw bedrijfsprocessen samen binnen één krachtig ERP systeem.

Experts met jarenlange ervaring

Domani Business Solutions helpt klanten in de Groothandel, Productie en Fieldservice bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen wij met expertise, advies, de nieuwste SAP software, cloud innovaties en innovatieve software toepassingen van onze partners.

Lees op onze referentie pagina wat het stroomlijnen van bedrijfsprocessen betekent voor onze klanten.