Maak kennis met collega Jos van Aerle

Wie worden jouw collega’s bij Domani Business Solutions? Maak kennis met onze collega Jos van Aerle. Hij werkt sinds 2021 als Business Consultant binnen onze organisatie en heeft het enorm naar zijn zin.

Jos van Aerle, Business Consultant bij Domani Business Solutions

Een goedlachse spraakwaterval, zo omschrijf je onze collega Jos van Aerle het best. Hij werkt als Business Consultant en reist, in die functie, regelmatig naar klantlocaties in Nederland, België en Duitsland. Daar implementeert & test hij de bedrijfssoftware die Domani verkoopt.

Dit doet hij niet alleen. Vaak werkt hij samen met collega’s aan zo’n project want deze hebben regelmatig een behoorlijke omvang.  Zo’n implementatie verloopt altijd volgens vooraf gemaakte afspraken, een zogenaamde “Blueprint”. Blueprints schrijven is nog zo’n taak waar Jos zich graag mee bezighoudt. “Een mooie uitdaging” noemt hij dat.

Ook geeft Jos de basistraining SAP Business One aan gebuikers bij onze klanten. Of hij geeft deze trianing aan nieuwe collega’s op één van onze kantoorlocaties. Want ook zij willen natuurlijk weten hoe je SAP Business One zo efficiënt mogelijk gebruikt.

Kortom, kom jij in dienst bij Domani Business Solutions? Dan kom je Jos in je eerste dagen vast ook een keer tegen!

Gecertificeerde SAP Business One Consultant

Jos werkte ook bij zijn vorige werkgever met ERP software. Alleen was dat een ander systeem. Daarom concentreert hij zich, in de eerste maanden bij Domani, op het behalen van de SAP Business One certificering. Dit is een vereiste voor alle consultants binnen de organisatie.

Ook een aantal Boyum certificeringen, de leverancier van add-ons die veel van onze klanten gebruiken, voegt hij in deze eerste weken direct aan zijn skillset toe.

Kennis delen over SAP Business One

Gecertificeerd gaat Jos vervolgens, als Business Consultant, aan de slag voor onze klanten. Hij schrijft Blueprints, automatiseert processen en test deze vervolgens. Zijn skills worden ingezet bij  diverse klanten. Dus dagelijks overleg met collega’s en klant-contactpersonen hoort er natuurlijk bij.

Naast deze werkzaamheden beschikt Jos over nóg meer vaardigheden die hij graag inzet. Zo is hij één van onze bevlogen presentatoren voor de Webinars van Domani Business Solutions. Jos brengt graag kennis over! Zo presenteerde hij bijvoorbeeld het Webinar over de Mobile Sales App voor SAP Business One en de Service App.

Ook een basistraining over SAP Business One verzorgt deze bevlogen collega graag. Hij legt je, als geen ander, uit wat de meest efficiënte manier van werken is binnen het SAP Business One systeem.

En dat allemaal naast zijn werk als Business Consultant. Ja, je kunt wel zeggen dat Jos zijn draai inmiddels vond binnen het consultantsteam van Domani Business Solutions!

Wat is de passie van…?

Naast zijn werk als consultant is Jos ook druk met diverse hobby’s. Hij mountainbiket, doet intensief aan krachttraining en is verslingerd aan golf. Vraag Jos naar zijn golf handicap en zijn ogen gaan gegarandeerd twinkelen.

Waarom Golf? Dat vroegen we hem ooit ook al voor ons personeelsmagazine “The Compass” waarin “de Passie van” een terugkerende rubriek is.

Een mooie uitdaging voor een stuiterbal

Waarom golf  – Dat is vast een mooie uitdaging voor een stuiterbal…  Jos lacht als we hem met deze stelling confronteren “Ja dat klopt. Want alles wat je wel of niet goed doet, ligt bij golf 100% aan jezelf.”

“Je kunt echt niemand de schuld geven van een slechte slag. Golfen is één grote spiegel. Zelfreflectie is voor mij ook een aspect waarom golf zo goed bij mij past. Ook kun je jezelf in golf knetterhard uitdagen. En ik wil áltijd beter worden in de dingen die ik doe, zowel in mijn werk als in de sport.”

 

“Ik wil altijd beter worden in wat ik doe”

Ook aan de slag als Business Consultant binnen Domani Business Solutions? Bekijk dan de openstaande vacatures of solliciteer direct naar een plek in het consultants team bij Arthur Beens, de Managing Director van Domani Business Solutions.