Wat is AI of machine learning?

SAP-Robotics-domanibs

Wat is AI of machine learning?

Wat is AI? Wat is machine learning en hoe werkt het? Je hebt er waarschijnlijk al iets over gehoord.

De tijd van kunstmatige intelligentie is aangekomen. Maar dat betekent niet dat het makkelijk is om je gedachten om te zetten.

Domani Business Solutions doet het! Doet u het ook?

De meest recente ontwikkeling is machine learning (een vorm van kunstmatige intelligentie). Deze geavanceerde technologie identificeert verborgen patronen en trends die uiterst moeilijk en / of tijdrovend zijn te ontdekken. De resultaten worden vervolgens gebruikt om bijvoorbeeld toekomstige gebeurtenissen te analyseren, waardoor het systeem steeds slimmer en nauwkeuriger wordt en pro-actief processen in gang kunnen worden gezet.

SAP heeft hier gepaste en kant en klare oplossingen voor en Domani Business Solutions past deze al toe bij haar klanten. Binnenkort realiseren wij binnen 1 week een volledige oplossing bij een van onze klanten. Volg ons en zie meer over welke mogelijkheden dit voor u biedt. Dus de vraag is gaat u mee met deze trend?

Over de Run Live Truck

Elk zichzelf respecterend bedrijf wil het doen en aan goede ideeën is zelden een tekort. Maar het in de praktijk brengen van die innovaties is een heel ander verhaal. Tijd en resources liggen nu eenmaal niet voor het oprapen. Daarom biedt SAP je de mogelijkheid om innovatie echt op de agenda te zetten.In week 47 gaat Domani Business Solutions in samenwerking met Brouwer Technologie de uitdaging aan in de SAP Live Truck. Innoveren.

De SAP Run Live Truck is niets minder dan een mobiel innovatielab. Het recept? Een team van experts gaat met elkaar aan de slag om ideeën van de tekentafel naar de praktijk te brengen. Met een kick-off op maandagochtend en de presentatie van het eindproduct op vrijdagmiddag.

Tot het einde van het jaar doet de truck verschillende locaties in het land aan om in één week een innovatieve visie te transformeren tot een toepasbaar prototype. Deze razendsnelle aanpak past precies binnen SAP’s missie om ideeën tot leven te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.