Webinar Logistieke modules van SAP

SAP-logistiek

Webinar Logistieke modules van SAP

Met SAP voor logistiek verbetert u de relaties met leveranciers, klanten en producenten wereldwijd. Tijdens onze webinar Logistieke modules van SAP leert u de software optimaal te benutten om een flexibelere en efficiëntere supply chain te realiseren. Leer meer over: Verkoop / Inkoop / Magazijnopslag, Planning en Rapportage. U zult inzien hoe al deze onderdelen in SAP met elkaar samenwerken, zodat u na de webinar direct aan de slag kunt.

 

Domani BS streeft er naar om maandelijks een Webinar te houden over de diensten van SAP. Hierin willen wij u laten zien hoe onze dienst u helpt om meer grip te krijgen op de bereikbaarheid van uw organisatie, hoe u sneller innovatieve functionaliteit beschikbaar maakt en hoe u flexibel kunt inspelen op de wensen van uw organisatie en klanten. Bent u benieuwd naar onze vorige webinars? Bekijk ze hier op onze pagina Webinars!

Onderwerpen webinars:

De nieuwste features in SAP Business One 9 3
Binnenkort verschijnt de nieuwe versie van SAP Business One versie 9.3. De afgelopen maanden zijn een groot aantal belangrijke hulpmiddelen en verbeteringen ontwikkeld. In deze webinar worden de verbeteringen van de bestaande tools besproken die worden toegevoegd in de nieuwste update. De laatste versie van SAP Business One is niet alleen vernieuwend en overtreffend maar zit ook vol met spannende functies en verbeteringen.

Coresuite Mobile Apps 
‘Organisaties eisen tegenwoordig dat medewerkers direct en altijd toegang hebben tot bedrijfsgegevens via hun iPad, iPhone, Samsung of Windows Mobile-apparaat? Met onmiddellijke toegang tot belangrijke informatie zorgt Coresuit ervoor dat verkopers hun taken efficiënter uit kunnen voeren en kunnen de medewerkers beter voor uw klanten zorgen. Als u SAP Business One gebruikt als uw enterprise resource planning systeem, en u graag uw verkoop- en serviceafdelingen wilt mobiliseren, is coresuite de juiste oplossing voor uw bedrijf. Tijdens onze webinar leggen wij u uit hoe Coresuit Mobile Apps in zijn werk gaat.’

VASTE ACTIVA / FIXED ASSETS IN SAP BUSINESS ONE
Wilt u meer weten over vaste activa? Domani BS heeft speciaal een webinar gehouden over dit onderwerp op 21 april 2017. In deze webinar wordt vaste activa en fixed assets in SAP Business One in begrijpelijke en duidelijke taal uitgelegd.

GEAVANCEERDE CRM VOOR SAP BUSINESS ONE
Bekijk onze webinar van 17 februari 2017 over SAP Hybris Cloud 4 Customer. De geïntegreerde CRM-oplossing van SAP biedt in één oogopslag de actuele status van offertes, orders, marketingactiviteiten, verkoopkansen etc. Deze uitgebreide CRM-oplossing draait volledig bij SAP in de Cloud en is geschikt voor kantoorwerkplekken én mobiele apparaten, zowel online als offline!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.