Welke verbeteringen biedt SAP Business One Versie 9.3

SAP-Software

Binnenkort verschijnt de nieuwe versie van SAP Business One versie 9.3 De afgelopen maanden zijn een groot aantal belangrijke hulpmiddelen en verbeteringen ontwikkeld. Lees hier de verbeteringen van de bestaande tools die worden toegevoegd. #SAPBusinessone #SAP #runsimple

 

Binnenkort verschijnt de nieuwe versie van SAP Business One versie 9.3 De afgelopen maanden zijn een groot aantal belangrijke hulpmiddelen en verbeteringen ontwikkeld. Lees hier de verbeteringen van de bestaande tools die worden toegevoegd.

CRM

Er is een nieuwe CRM-module waar veel functies in zitten. In het Activity dashboard kunnen taken nu aan meerdere gebruikers worden toegewezen. Ook hiervoor kunnen respectieve ontvangerslijsten worden gecreëerd.

Prijslijst

U kunt nu de prijzen per eenheid in versie 9.3 definiëren. Tevens, kunt u ook een nieuwe prijshiërarchie per bedrijfspartner hanteren en heeft u de mogelijkheid om speciale prijzen aan te bieden tussen bepaalde datums.

Goedkeuringsprocedures

De goedkeuringsprocedures brengen voor veel gebruikers frustraties met zich mee. Vanaf versie 9.3  kunt u nu concept documenten update met ofwel ‘in behandeling’ of ‘goedgekeurde’ documenten. Het bespaart veel tijd om het goedkeuringsproces te annuleren en opnieuw te starten als er iets moet veranderen of onjuist is.

SAP-Business-One-Partner

Algemene overeenkomsten

U kunt vaste wisselkoersen vaststellen en de overeenkomst wordt beheerd in de documentkop. Er zijn ook tools om de geplande bedragen, hoeveelheden en prijzen in andere documenten bij te werken. U kunt ook informatie toevoegen onder het tabblad details; En controleer de afwijking van de geplande bedragen of hoeveelheden.

Bruto prijs

Het stelt u in staat om bruto of netto prijsberekening in documenten te definiëren. Deze uitbreiding stroomlijnt de hele berekeningsmethode en is ideaal voor retailbedrijven.

Excel-invoer

U hoeft niet meer een DTW-expert te zijn voor het invoeren van journaalboekingen, openingssaldo en serienummers in SAP. Versie 9.3 zal dit automatisch voor u doen.

Vervolg..

Wil je meer weten over SAP Business One Versie 9.3 en de bijbehorende tools? Neem contact op en wij geven u een volledige uitleg over alle nieuwe functies en verbeteringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.