Werk uw Adres-ID bij

adressen-id-domanibs-sapbusinessone

Werk uw Adres-ID bij

Bedrijfsgerelateerde gegevens zijn heilig. Het onderhouden en optimaliseren van de essentiële details van onze zakelijke partners is een kritische en nooit eindigende taak. Neem bijvoorbeeld adressen. De verzend- en factuuradressen van zakelijke partners zijn zeer dynamisch. Het is niet ongebruikelijk dat klanten of leveranciers nieuwe vestigingen openen, of kantoren verhuizen naar andere locaties, etc.

Dit is de reden waarom SAP Business One u in staat stelt om nieuwe adressen bij te werken, te verwijderen en toe te voegen aan zakenpartners zoveel als nodig is. Bij het updaten van een bestaand adres van een zakenpartner is alles aanpasbaar. Zelfs het Adres-ID. Als u het toestaat:

adres-id-domanibs-sapbusinessone.jpg

Wanneer u deze optie selecteert, kan de “Adres-ID” van de adressen van de zakenpartners handmatig worden bijgewerkt via de gebruikersinterface of via de DI API. Als u deze optie deselecteert, kan het veld “Adres-ID” in de toepassing niet worden bewerkt en wordt een update via de DI API ook geblokkeerd.

Beschikbaar in SAP Business One 9.3, versie voor SAP HANA PL10 en SAP Business One 9.3 PL10.

Wilt u hier meer over weten of heeft u een andere vraag omtrent SAP Business One? 
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.