Werk uw klantofferte bij!

Werk uw klantofferte bij

Werk uw klantofferte bij!

Hartelijk gefeliciteerd! De klant heeft de klantofferte goedgekeurd en besloten om de goederen in twee partijen te bestellen, een zending voor nu en de volgende pas voor over een maand. Na de eerste levering vraagt de klant om de resterende hoeveelheid aan te passen. Wat nu? Sluit u de bestaande klantofferte en maakt u een nieuwe aan voor de nieuwe hoeveelheid? Natuurlijk niet.

Met SAP Business One kunt u de hoeveelheid gekopieerde lijnen in de verkoopnoteringen bijwerken, waardoor u tijd en moeite kunt besparen om een ​​apart document te maken. Daarnaast wordt uw databasegrootte niet onnodig vergroot en wordt het bijhouden en volgen van de klantactiviteit gemonitord.

domanibs-klantofferte-sapbusinessone-tipsentricks

Beschikbaar sinds SAP Business One 8.82 PL012.

SAP Business One

SAP Business One is een volledig ERP-pakket voor het midden- en kleinbedrijf. Het pakket is toepasbaar in ruim 150 landen en is zonder beperkingen beschikbaar in meer dan 30 talen. SAP Business One is hiermee het meest betaalbare instapmodel van de ERP-oplossingen van SAP.

SAP Business One ook wel SAP B1 genoemd, verzamelt automatisch alle bedrijfsinformatie binnen één systeem. Bovendien worden hierdoor alle gegevens inzichtelijk en toegankelijk gemaakt. Binnen de standaard software kan het systeem gedetailleerd en naar eigen wens ingericht worden. Daarom is de oplossing geschikt voor MKB-organisaties met een maximum tot ongeveer 150 werknemers. En tevens voor bedrijven met een jaaromzet onder de 70 miljoen euro. Met dit ERP-systeem is een volledige integratie mogelijk van end-to-end business. Daarnaast is het pakket schaalbaar voor snel groeiende bedrijven. SAP Business One geeft dochterbedrijven en kleine organisaties meer controle over hun bedrijfsvoering. Zodoende groeit de software flexibel met organisaties mee. Alle belangrijke bedrijfsprocessen komen samen in deze oplossing, van accounting en CRM tot inkoop en supply chain management.

Voor meer Tips en Tricks bezoek onze SAP Bibliotheek of bezoek onze nieuwsberichten pagina voor het laatste nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.