#7 Wijzigingsverslag

Tip #7 | Het wijzigingsverslag in SAP Business One

13-09-2020

Met het wijzigingsverslag in SAP Business One kunt u altijd terugzien wanneer de laatste wijziging gemaakt is (en door wie).

Wilt u zien welke wijzigingen er in het verleden zijn doorgevoerd bij het wijzigingsverslag? Ga dan naar de zakenpartner, het artikel of het andere marketingdocument waarvoor u wijzigingen wilt terugzien.

  1. Klik op -extra-
  2. Klik op –wijzigingsverslag-

In het overzicht wat opent, ziet u het aantal wijzigingen, de datum van de wijziging, en ook welke gebruiker deze wijziging heeft uitgevoerd.

Verschillen weergeven
Wanneer u twee regels selecteert en klikt op verschillen weergeven, ziet u de wijzigingen tussen twee data.

Door te dubbelklikken op een regel kunt u een history instance openen. Hierin kunt u doorklikken om alle velden vanaf een bepaalde datum te zien in de geschiedenis.

SAP Business One

SAP Business One beschikt standaard over de modules: Financieel, Verkoop, Inkoop, Voorraadbeheer, Service, Productie en Project management.

Daarnaast ondersteunt het moeiteloos nieuwe innovaties op het gebied van Business Intelligence (BI), Big Data, Machine Learning en Internet of Things (IoT).

Hands on SAP Business One training

Is er binnen uw organisatie behoefte om de kennis over het systeem op te frissen of boosten? Boek dan onze basis training SAP Business One voor uw medewerkers.

Tijdens een intensieve cursusdag (8 uur) worden alle basishandelingen en functies behandeld. Uw users zullen hierna efficiënter werken en het gebruikersplezier neemt toe.