Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Ben jij die techneut met brains en op zoek naar een nieuwe uitdaging

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste professionals die graag met de nieuwste ERP of CRM systemen voor het MKB en internationale roll-outs werken.
Wil jij met al je toewijding bezig zijn met de nieuwste technologieën? Ben jij benieuwd wat de toekomst van ICT brengt? Dan verwelkomen wij jou graag in de innovatieve wereld van SAP!

Wat bieden wij? Een succesvol team met fantastische collega’s en een unieke werkomgeving! Zoek jij zo’n echte uitdaging? Bekijk dan hieronder onze vacatures en laat ons weten waarom wij met jou aan tafel moeten!

Technisch Consultant Venlo: http://ow.ly/Zy3j30d6RZT
Functioneel Consultant ‘s Hertogenbosch: http://ow.ly/yDM930d6S7y
Functioneel Consultant Venlo: http://ow.ly/tyCS30d6SaU

 

Domani Business Solutions is een dynamische ICT-partner voor bedrijven in uiteenlopende branches en is gespecialiseerd in o.a. het implementeren van SAP Business One, SAP Business byDesign, SAP Cloud for Customer en SAP S/4 HANA. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala aan IT- diensten op het gebied van infrastructuur, hosting en beheer. Met deze volledige suite aan SAP-oplossingen en additionele dienstverlening bieden wij onze klanten een hoogwaardige service, zowel nationaal als ook internationaal.

Door met onze klanten mee te denken, bieden wij toegevoegde waarde in het MKB en bij internationale roll- outs in de vorm van inzicht in de organisatie en verbetering van de dienstverlening van onze klanten. Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt!

Dat Domani Business Solutions om haar inzet bij en met klanten ook door SAP gewaardeerd wordt moge blijken uit de vele Awards welke wij de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Een kleine greep hieruit: de Gold SAP Quality Award – Innovatie, Hoogste SAP klanttevredenheid Award, SAP Partner van het Jaar Award, de Beste SAP Innovatie Partner Award en de Beste SAP HANA Partner Award.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.