Zoom in op uw bedrijfsevaluatie

sap-bedrijfsevaluatie-domanibs

Zoom in op uw bedrijfsevaluatie

Je zit bovenop alles, weet precies wat er gaande is binnen de business, waar de zwakke schakels zitten en wat perfect werkt… en toch, zou het niet geweldig zijn om deze inzichten te laten vertalen naar cijfers en om deze weer te geven in rapporten?

Dat was natuurlijk een retorische vraag. SAP Business One introduceerde onlangs het Business Assessment Verslag, waarmee u verschillende rapporten kunt genereren op basis van financiële rapportsjablonen en SAP Crystal Report:

Business Assessment verslag

Financiële boekhouding > Financiële rapporten > Financieel > Business Assessment verslag

business-assesment-verslag-domanibs

Kies de boekingsperiode, het financiële sjabloon, of u nu een grootboekrekening wilt verbergen of alleen de rekeningen met nulsaldo, en de rapporteringsmodus: budget, maandelijkse of jaarlijkse vergelijking. Het grote plaatje wordt weergegeven in SAP Crystal Report, zodat u kunt inzoomen op verdere details tot aan de enkele journaalpost door op de betreffende regel te klikken:

business-assesment-verslag-domanibs-sap
business-assesment-verslag-domanibs-sap

Beschikbaar in SAP Business One 9.3, versie voor SAP HANA PL11 en SAP Business One 9.3 PL11.

Wilt u hier meer over weten of heeft u een andere vraag omtrent SAP Business One? 
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.